Składniki
- 1 kostka miękkiego masła
- 4 duże ząbki czosnku
- szczypta soli
- szczypta pieprzu
- szczypta ostrej papryki
- 1 łyżeczka posiekanej natki pietruszki
Przygotowanie
Masło umieszczamy w miseczce i rozgniatamy widelcem. Następnie dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek oraz resztę składników i dokładnie mieszamy.
Smacznego !!!
Jak widać przepis jest bardzo prosty i na pewno każdy sobie poradzi z jego przygotowaniem. Mała wskazówka - jeśli nie lubicie pietruszki możecie użyć jakichś innych ziół np. bazylii lub oregano.
Życzę Wszystkim udanego grillowania i czekam z niecierpliwością na Wasze opinie. Pozdrawiam !!!
Przepis bierze udział w akcji :
Przepis bierze udział w akcji :
mmmmm masełko czosnkowe, pyyyyycha!
OdpowiedzUsuń